Sunamena Webdesign

Webdesign op maat

Wilt U graag een website laten maken op maat? Dit doen wij heel graag voor u!
Als onderneming hecht Sunamena belang aan het milieu. Ik hoor U al denken, wat kan iemand die aan webdesign en development doet, nu precies doen om het milieu wat te besparen? Er wordt enkel papier afgedrukt indien dit nodig is, en als er toch word afgedrukt, gebeurt dit op milieuvriendelijk papier.

Kwaliteit is voor Sunamena steeds belangrijker dan kwantiteit. We besteden aan ieder project de beste zorgen.

Voor korte afstanden (onder de 15 kilometer) word indien mogelijk de fiets gebruikt. Dit kan een klantenbezoek zijn, of het halen van een benodigd materiaal voor mijn zelfstandige activiteit.

Laptop icoon

Lamp icoon

Waarom een website?

Er zijn tal van redenen waarom een website voordelen heeft voor uw onderneming of vereniging. Laat ons er eens een aantal onder de loep nemen.

24 uur per dag bereikbaar

Je website is bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen op 7. Al dan niet potentiƫle klanten van uw onderneming, of mogelijke leden van uw vereniging kunnen door middel van uw website overtuigd worden. Ook kan men er zien welke producten, diensten of activiteiten jij wenst te houden.

Naambekendheid en marketing

Naambekendheid verwerven en marketing zijn online makkelijker, eenvoudiger en vaak goedkoper dan de traditionele methodes. Denk er ook aan dat bij mond-aan-mond reclame mensen jouw onderneming of vereniging eens zullen opzoeken op het internet.

Gebruiksvriendelijk

Een website adres is makkelijker te onthouden dan een telefoonnummer. Ook is het een gebruiks en klant vriendelijke manier om in contact te komen met uw klanten of leden.

Professionaliteit

Een eigen webadres hebben, en een eigen e-mail naam zorgt ervoor dat u professioneler overkomt. "mijnbedrijf@dezemail.com" klinkt minder professioneel dan "info@mijnbedrijf.com". Dankzij uw website kan u makkelijker gevonden wordenvia een zoekmachine.

U geniet ook de mogelijkheid om een eenvoudig Content Management System op uw site te implementeren. Hiermee kan u zelf kleine aanpassingen doen op uw website, en kan u klan en leverancier gegevens bewaren.

En de prijs?

De prijs van de website hangt uiteraard af van wat u precies wenst. Vragen? Aarzel dan zeker niet om ons gratis en vrijblijvend te contacteren.
Wij bieden zeer competetieve en eerlijke prijzen.

U beaalt NIET voor een onderhoudscontract. U betaalt gewoon voor wat u echt wenst, zo betaalt u nooi te veel!