Sunamena Webdesign

Werkwijze

Wat fijn dat je wil weten hoe wij te werk gaan om een zo goed mogelijke website te maken. Concreet volgen we de volgende stappen:


U neemt contact op met ons.

Stap 1: Contact maken

U neemt vrijblijvend contact met ons op. We bespreken samen wat uw wensen zijn, en toetsen die af naargelang onze vaardigheden en uw doel publiek.


Stap 2: Een persoonlijk gesprek

Graag komen wij bij u langs om te luisteren naar wat jij graag zou willen verwerkt zien in jouw website. Welke pagina's wil jij graag? Waarover gaat het? Welke stijl zie je graag en welke ziet u niet graag. Samen met u word dan ook een wireframe en een sitemap gemaakt. Dit is een schets van hoe de website er uit zal gaan zien en hoe er door genavigeerd kan worden.

Wij praten graag met u, over uw visie over uw websiter.

Wij maken uw website!

Stap 3: Het maken van de website

Bij deze stap word de website gemaakt, getest en geoptimaliseerd naar uw wensen en behoeftes. Er word ook als nodig gecommuniceerd met de klant, zodat er feedback kan gegeven worden en de klant kan weten hoever wij staan.


Stap 4: Uitleg over de website en gebruik van de mailbox

U krijgt de nodige informatie over uw website en u krijgt uitleg over hoe in te loggen en gebruik te maken van uw persoonlijke mailbox die de door u gekozen domein extentie verkregen heeft.

Wij geven u professioneel uitleg over de website en de toebehoren.

Wij blijven steeds ter uwer dienst!

Wij blijven ter uwer dienst!

Wij zijn en blijven bereikbaar voor u. Heeft u later nog vragen? Wil je een wijziging of een update? Treden er problemen op?

Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Wij staan steeds met een glimlach klaar voor u!